Atenció domiciliaria Baix Penedès.

Presentació

Francesc Piñol.  Novembre 2014

Els nostres orígens estan en el desenvolupament comunitari, passant per la participació ciutadana, però sempre ha estat i segueix estant molt present com objectiu final la transformació social,  el nostre logo " treballem per poder treballar " l'hem  fet nostre com a homenatge a totes aquelles persones que amb el pas del temps han contribuït a la transformació social.

Coincidint amb el nostre primer aniversari es reafirmem en la necessitat d'impulsar reflexió, projectes i accions que ens facin seguir creient en que un altre món és possible, necessari i transformable.   

Es plantejem noves estratègies i àmbits d'actuació com el de l'assistència domiciliaria per a donar més transversalitat al nostre treball i dotar-nos de major eficiència a l'hora de poder canviar realitats negatives que generen desigualtats socials. La finalitat segueix sent la mateixa, intentar posar granets de sorra per a fer d'aquest món un lloc més just, habitable, sostenible, més equilibrat i millor repartit i que permeti que tots i cadascun dels habitants d'aquest planeta, puguem ser feliços desenvolupant plenament capacitats, habilitats i somnis fent servint l'acompanyament social, la mobilització a través de la cultura, el foment de la participació,  com a eines de treball.

Tot això des de la reflexió-acció en el nostre espai més local, però amb vista en el món global i en comunió amb el respecte a les persones, al medi natural i a una distribució justa dels resultats positius (beneficis) obtinguts del nostre treball.

 

 

  • Wix Facebook page

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com