RSS Feed

L’Ajuntament de Cunit rep el col·lectiu de persones en atur del Baix Penedès

La Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Cunit ha rebut al Col.lectiu de persones aturades del Baix Penedès i han tractac sobre els objectius d'aquest grup de persones que s'han organitzat per a proposar solucions enfocades a crear ocupació al Baix Penedès. Aquest col.lectiu es va crear el passat mes de Novembre i té com a objectiu portar a terme un seguit d'accions " per tal de aconseguir incrementar l'ocupació fixa, i per tant, evitar l'exclusió social al Baix Penedès.... (Més.)

#regidordocupació #jaumecasañas #ajuntamentdecunit #presentació

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com