RSS Feed

PRESENTACIÓ A L'AJUNTAMENT DE CALAFELL

Els propassats dies 17 i 18 de Marc, el Col.lectiu d’aturats del Baix Penedès ha mantingut diverses converses i ha realitzat la seva presentació oficial davant de la responsable de l’Area de Promoció Económica i Regidora de Turisme i Comerç la senyora Olga Elvira Cañas i la Regidora de cultura, ensenyament i treball la Sra. Sandra Suarez Plana, de l’Ajuntament de Calafell.Aquestes converses han servit com a punt de partida per a posteriors col.laboracions . Han estat presentats els diversos projectes que el col.lectiu com a entitat porta en la seva agenda i que ja s’estan iniciant amb la col.laboració de diferents agents socials i entitats pùbliques.La bona predisposició per part de les parts implicades en aquest diàleg a trobar sol.lucions al greu problema de l’atur, que afecta a tota la comarca, fa pensar que la col.laboració será ferma i el recolçament total en la trobada de sol.lucions .

#presentació #ajuntamentcalafell

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com