RSS Feed

El COl.lectiu amb l'Associació Cultural Àrab del Vendrell i comarca del Baix Penedès

Hem ratificat l'acord que manteniem amb l'Associació Cultural Àrab del Vendrell i comarca del Baix Penedés, amb la signatura d'un conveni de col.laboració mutua. Inclou tot tipus d'activitats i actes que afavoreixin les tasques i objectius que cadascuna de les entitats que ho firmen presenten en els seus estatus. Per part de l'Associació CulturaL Àrab del Vendrell i comarca del Baix Penedés va signar com a representant el Sr. Mohamed Touil

— amb Jose Luis Tatay Ocaña i Mohamed Touil a L'eina.

firma.jpg


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com