RSS Feed

El aturats del Baix Penedès es reparteixen la parcel.la municipal del Fondo del Mata

El col·lectiu d'aturats del Baix Penedès ha procedit a la divisió i repartiment entre 10 dels seus associats i persones vinculades a l'entitat de la parcel-la municipal situada al Fondo del Mata, cedida per l'Ajuntament del Vendrell mitjançant llicència, per a la seva ocupació i ús temporal. Aquestes persones procediran a la seva adequació i arranjament per desenvolupar.hi una activitat agrària, mitjançant criteris ecològics, la seva explotació serà per l'autoconsum de les persones que han estat escollides seguint diversos criteris de necessitat.

— a Fondo del Mata.

IMG_20140925_180346.jpg


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com