RSS Feed

MARXA PAM A PAM

Pam a Pam, pas a pas, avancem cap a l’economia solidària., un projecte impulsat per Setem i la XES a Catalunya, que amb motiu de la Setmana de l’economia Solidària i el suport de Gats,realitza una caminada d'uns 600 kms i passa per unes 50 poblacions de Catalunya entre el 26 de setembre i el 25 d'octubre ha arribat a El Vendrell. En Oscar Rando i l'Alba Puig, han estat rebuts per membres del Col.lectiu d'aturats, que durant unes hores han compartit experiències, trobat punts en comú, i programat diverses actuacions i activitats en el marc de la Xes en properes dates.

economia solidaria.jpg
IMG_20141013_121426.jpg

#xes #pamapam

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com