RSS Feed

El Col.lectiu d'aturats al Parlament

El Col·lectiu d'Aturats del Baix Penedès, acompanyats de membres d'Iniciativa Els Verds i de la diputada per Tarragona Hortènsia Grau, van exposar les problemàtiques de l'atur a la comarca del Baix Penedes en una reunió al Parlament de Catalunya a la que van assistir diputats d'ERC, PSC, CIU, ICV-EUIA, Ciutadans i PP. En aquesta trobada, els membres del col·lectiu van explicar la tasca feta des del 2013, per després posar de manifest les mancances i les problemàtiques que hi ha a la comarca del Baix Penedès des de la perspectiva i la visió de la societat civil que ells representen, proposant als membres de la càmera de representants la necessitat del desplegament d’un nou model de creixement per la comarca que passa pel desenvolupament del sector agrari, el turisme d’interior lligat a l’ enoturisme, la recuperació d’oficis perduts i l’emprenedoria com a uns dels eixos de creixement i sortida del atur per la comarca. El col·lectiu va posar de manifest la necessitat que els cursos de formació siguin adequats per la reinserció laboral i que les administracions locals i comarcals es posin mans a l’obra per acabar amb l'alt índex d’atur a la comarca. També van recordar als representants polítics del Parlament que el futur de la comarca «no passa en absolut per al desdoblament de la N-340 o el Logis Penedès donat que això és mes bombolla immobiliària». Els membres presents a la reunió dels diferents grups polítics van estar d’acord en fer una proposta de resolució al Parlament a la qual hi participin tots el grups polítics, instant al Govern de la Generalitat a crear un pla de xoc per la comarca del Baix Penedès, creant una taula de treball dels distints departaments de la Generalitat per tal d’analitzar la situació de la comarca i de posar en marxa un seguit de mesures concretes fruit d’un estudi previ. Aquesta taula hauria d’estar integrada pels distints departaments implicats al Govern de la Generalitat, representants dels ens locals, organitzacions civils, gremis de comerciants, sindicats i organitzacions polítiques entre d’altres per tirar endavant un projecte amb el major quòrum possible que doni una sortida global a la comarca.

IMG_20150430_171027.jpg

#parlamentdecatalunya #propostes

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com