RSS Feed

Presentació al Vendrell del llibre “Elogi de l’hort urbà”


El passat dia 28 a la Sala Polivalent de la Biblioteca Pública Terra Baixa i Portal del Pardo, es va realitzar la presentació del llibre “Elogi de l’hort urbà” dels psicòlegs vilafranquins Albert Vidal i Vanessa Prades. Els autors expliquen en nou capítols quins són els diferents motius que impulsa a la gent a cultivar els horts i durant l’acte de presentació van llegir petits fragments d’experiències reals de gent que cultiva horts urbans. Cada capítol va acompanyat per una il·lustració de la pintora Natàlia Vidal.

En l’acte de presentació , també va participar Francesc Piñol, representant del Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès, on va explicar les tasques actuals que duen a terme el Col·lectiu d’Aturats en l’explotació dels horts urbans al Fondo del Mata, arran d’un conveni realitzat amb la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat del Vendrell.

Jaume Piñol, Regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, va explicar les experiències viscudes durant aquest quatre anys i la gestió que s’ha dut a terme per engegar nous projectes d’horts urbans en el municipi del Vendrell.

Al finalitzar l’acte es va generar un debat entre els assistents, on es van exposar diferents vivències.


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com