RSS Feed

EL COL.LECTIU D'ATURATS DEL BAIX PENEDÈS ENGEGA NOVA ETAPA


“Aquest proper mes de Novembre, es compliran dos anys del Col·lectiu d’aturats del Baix Penedès fomentant l’auto ocupació, i la busqueda de solucions al greu problema d’atur que pateix la comarca”

El Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès va néixer l’any 2013. A partir d’una trobada de persones en l’atur. La finalitat posar en pràctica et tot moment el se lema “ Treballem per poder treballar “

Destacat.

Aquesta nova etapa s’engega amb l’ incorporació de nous membres, la remodelació de la seva estructura de funcionament i de la renovació parcial de la Junta. Tot aixó de cara a poder fer front a les diverses perspectives que es presenten amb l’ampliació del seu Organigrama.

Desprès d’un primer estadi de donar a conèixer la seva existència als diversos Organismes Oficials, institucions i Generalitat de Catalunya; d’ iniciar els primers convenis amb entitats privades, empreses i l’el.laboració i posada en marxa de diversos projectes d’auto-ocupació. S’inicia un nou estadi a on s’incorporen persones provinents de diferents sectors i entitats publiques i privades amb amplia experiència i motivació, donant una nova projecció a l’entitat. Pedro Castillo Muñoz, Antonio Garcia Leal, Francisco Ripoll Roig, Encarna Sanchez Sierra, Josep Manel Gustà Barazón, Fouad el Jebli, son les ùltimes incorporacions a aquesta tasca que es preveu àrdua.

Formació per els associats mitjançant tallers i estudis diversos, desenvolupament del conveni de col·laboració amb la Fundació PiNNAE, PROMOURE la 1a Fira d’Entitats Socials al Baix Penedès, son algunes de les accions ens las que la nova Junta remodelada ja ha començat a posar el fil a l’agulla


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com