RSS Feed

Estem preparant un conveni de col·laboració mútua entre les nostres entitats


Amb La signatura de convenis de col·laboració amb entitats locals, es vol aconseguir formalitzar una xarxa social d’intervenció, la recerca conjunta de solucions per part de els diferents interlocutors que en formen part

El Col·lectiu d'Aturats del Baix Penedès amb L'Associació de veins Tancat III, estem preparant un Conveni de Col·laboració, entre les dues entitats. Aquest conveni juntament amb la signatura amb d'altres entitats, ens facilitarà la formació de una xarxa social local, dedicada a buscar solucions als diferents problemes que ens envolten tant al municipi com a la comarca del Baix Penedès, amb propostes conjuntes que ens a serveixin per trobar solucions entre d’altres coses, per plantar cara a l’elevat índex d’atur, generant ocupació, o formant a la gent per preparar-la per la reinserció al mercat laboral.

Les línies generals del conveni entre les nostres dues associacions passen per la facilitació d’informació, entre nosaltres, la participació difusió a actes de les entitats firmants, així com obre la porta a la Associació de Veïns Tancat III a poder rebre informació per la participació en els cursos de formació del col·lectiu d’aturats.

#aavvtancat3 #presentació #propostes

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com