RSS Feed

Reunió de l'Associació DI-GAM amb el Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès


El passat 31 d'octubre van reunir-se representants d'ambdues Associacions. La cordialitat i l'afany de col·laboració van ser l'eix de les converses.

L'Associació DI-GAM, amb seu a Barcelona, està desenvolupant quatre línees d'actuació: Salut emocional, Orientació i Reinserció socio-laboral, Formació, i Sensibilització. Els contactes i la col·laboració amb entitats com ara el Col·lectiu Dignitat, integrat dintre del projecte SEPAC (suport emocional a les persones afectades per la crisi) de la FCCSM (Fundació Congrés Català de Salut Mental) els ha permès posar en marxa projectes com els Tallers de Salut Emocional i els Grups d'Ajuda Mútua.

Per la seva banda, el Col·lectiu d'Aturats del Baix Penedès té diversos projectes en diferents fases de desenvolupament, relacionats amb l'Autoocupació, els Serveis domiciliaris, la Formació, Horts autogestionats, i d'altres.

Ambdues Entitats establiran vies de comunicació i col·laboració per tal de fer arribar els beneficis de les seves experiències a totes aquelles persones que necessitin trobar recolzament i ajut mutu per desenvolupar els seus projectes vitals.


#conveni #presentació #propostes

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com