RSS Feed

ENTESA AMB LA REGIDORIA D'OCUPACIÓ

Entesa a la reunió mantinguda entre el col.lectiu d’aturats del Baix Penedès i el regidor d’ocupació de l’Ajuntament de Vendrell Kenneth Martínez Molina a la reunió del dia 02 de febrer.

Amb motiu dels projectes que volem desenvolupar en 2016, el Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès, va mantindre a l’Eina una reunió amb el Regidor d’ocupació, en aquesta reunió vam exposar la nostra proposta de fer al mes de Maig al municipi la FES (1ª Fira d’Economia Social del Baix Penedes), també vam sol·licitar la col·laboració de l’ajuntament, per fer cursos de formació al municipi a través del nostre col·lectiu i la presentació de l’ampliació del conveni de col·laboració entre la nostra entitat, i l'Ajuntament.

Sobre la FES, vam rebre per part del regidor la seva voluntat de col·laborar amb nosaltres, com ja ens va transmetre amb una reunió anterior la regidora de Medi Ambient Eva Mata Sendra , quedant per fer una pròxima reunió on tractar aquest assumpte i firmar un acord amb la seva regidoria per tirar en davant el projecte;

pel que fa als cursos de formació vam rebre recolzament a la mida del possible i sobre l’ampliació de l’acord de col·laboració, el col·lectiu presentarà un nou document per consensuar amb l’Ajuntament per tal de poder ampliar l’existent.

#ajuntamentdeelvendrell #conveni #elvendrell #regidordocupació #propostes

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com