RSS Feed

“El col.lectiu d’aturats del Baix Penedès i l’associació d’aturats “ busquem feina “ de Torredembarr

El col.lectiu d’aturats del Baix Penedès es va reunir ahir amb Carmelo Alba i Montse Ferres, com a representants de l’Associació d’aturats “ busquem feina “ de Torredembarra, amb la finalitat d’intercanviar expèriencies, valorar la situació actual de l’atur en les diferents demarcacions, I plantejar possibles accions conjuntes.

D’aquesta primera reunió va quedar en evidència la necessitat de fomentar l’auto-ocupació i l’emprenedoria des de les mateixes entitats, com a part d’una sol·lució que ha de ser més global i comptant evidentment amb el recolzament de les institucions per fomentar un canvi de paradigma amb solucions noves per a un problema incrustat a la nostra societat. Un problema evident que pateix Tarragona en el seu conjunt. Torredembarra té un atur registrat de mitjana anual de 1.371 persones ( 2015 ) arribant la comarca del Baix Penedès a tenir 9962 persones l’abril 2015 de mitjana.

El col·lectiu d’aturats del Baix Penedès i l’Associació “busquem feina “, el·laboraran un conveni conjunt de col·laboració i participació. Aquest conveni permetrà ambdues entitats i als seus associats portar a terme projectes i accions més globals al territori.

#reunions #torredembarra #convenis

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com