RSS Feed

El col.lectiu es reuneix amb AMPEB Balears

El President de l'Associació d'aturats del Baix Penedès), Francesc Pìñol,

es va reunir el passat divendres 4 de març amb L'Associació de Majors Aturats per l'Ocupació de Balears (AMPEB) Es va reunir amb el seu President , Pedro Delgado i membres de la Junta Directiva. En la reunió va ser tractada la problemàtica dels aturats majors de 45 anys i les accions que esta prenent cada associació per aconseguir la reincorporació laboral dels seus socis. Per part del Col.lectiu d'Aturats es va posar de manifest que estem apostant fort per l'auto ocupació, prioritzant la signatura de convenis de col·laboració amb diferents ajuntaments, empreses i d’altres associacions, aconseguint d'aquesta manera que diversos socis treballin. Van ser explicats els diversos projectes que tenim en marxa. Per la seva banda el president de AMPEB va informar que estaven treballant en la mateixa línea, tractant d'aconseguir auto ocupació per mitjà d'una Cooperativa de serveis però que es trobaven amb la falta de suport de les institucions i partits polítics de Balears, a la finalització de la visita es va acordar signar un conveni de col·laboració entre les 2 entitats i tractar de potenciar la Federació que aglutina a10 associacions de diferents punts del territori (CODEMA 45) i que representa a 2.000.000 d'aturats majors de 45 anys d'arreu d'Espanya.

#ampeb #balears #codema45

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com