RSS Feed

S'inicia la gestió de la Gossera Municipal de Cunit

Dintre de les activitats desenvolupades pel Col.lectiu, s’ha possat en marxa la gestió de personal de la Gossera de L’Ajuntament de Cunit. I de les seves funcions.

Aquesta gestió la porta a terme l’ Associació Casa Amiga Baix Penedès. Un projecte desenvolupat pel Col.lectiu d’Aturats del Baix Penedès. Entre el seus objectius estan el de vetllar per l’assistència dels animals sense llar mitjançant l’acollida, la rehabilitació i la gestió de l’adopció.​ Els animals que arriben a la Gossera de Cunit reben l'alimentació, els exercicis i les cures higièniques i sanitàries necessàries. Els animals són mantinguts fins l’aparició de la seva família o fins la seva adopció per part de persones responsables que seran objecte de seguiment per part dels membres de l’associació.

L’Associació Casa Amiga vol Incrementar la implicació i participació social de la protectora en el seu àmbit territorial d’actuació. Establint vies de comunicació i col·laboració amb altres entitats de similar objectiu, així com les administracions locals, les empreses i totes les entitats d’altres àmbits que vulguin participar activament en accions en defensa dels drets dels animals

#gossera #protectoradanimals #ajuntamentdecunit

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com