RSS Feed

“El col.lectiu d’aturats signa un conveni de col.laboració amb el Gremi d’Hosteleria del Baix Penedè

El Sr. Elies Chacon Chacon com a President, en representació del Gremi d’Hosteleria, i en Francesc Pìñol com a representant del Col.lectiu d’Aturats es van reunir el passat dijous 10 de març, per signar un conveni entre ambdues entitats.

Aquest conveni visualitza la voluntat de col.laboració en facilitat l’integració laboral dels associats del col.lectiu mitjançant accions conjuntes, establint un espai de cooperació. Les entitats faran de mediador entre els associats del Col.lectiu i les necessitats de personal dels associats del Gremi d’Hosteleria.

A la fotografia Encarna Sanchez ( Col.lectiu d'Aturats ) i el Sr. Elies Chacon Chacon

#ajuntamentdecunitgossera #conveni #gremidhosteleria

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com