RSS Feed

LA FUNDACIÓ IMF OPORTUNITAS i EL COL.LECTIU FIRMEN CONVENI COL.LABORACIÓ

El col.lectiu d'aturats del Baix Penedès i la Fundació IMF Oportunitas han signat un conveni de col.laboració. La Fundació IMF OPORTUNITAS és una institució la missió de la qual és fomentar la inclusió social i laboral mitjançant l'activitat emprenedora i d'autoocupació, especialment dirigida a les persones que es troben en una situació laboral precària o d'exclusió social, o en risc de patirla. Les dos entitats consideren la conveniència de col.laborar amb l'objectiu de facilitar la inclusió social i laboral, i potenciar, alhora, l'autoocupació i l'emprenedoria.

La Fundació basa la seva esratègia en el desenvolupament d'eines de suport com la formació i la capacitació, el voluntariat, l'acompanyament i les microfinances tot creant una xarxa de complicitats formada per entitats del tercer sector o vinculades a la promoció de l'autoocupació i de l'emprenedoria, empreses privades que s'acullen a la seva RSC i l'acompanyament personal dels usuaris mitjançant el programa de voluntariat. El proper dia 14 d'Abril la Fundació OPORTUNITAS realitzará la seva presentació oficial a Barcelona


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com