RSS Feed

“El col•lectiu d’aturats del Baix Penedès participa al II Congrés sobre l’ocupació de les persones a

Aquest segon congrés que es va celebrar ahir està organitzat per l’entitat ASSAT5O DE L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Després de la Benvinguda als assistents per part de Núria Marín Martínez (Alcaldessa de l’Hospitalet) i de Maria Hilda López (Presidenta d’ASSAT50 L’Hospitalet) i de la conferència Inicial a càrrec de Valeriano Gómez, es va iniciar aquest II Congrés sobre l’ocupació amb la ponència “ Experiències pràctiques”. A on Francisco Ripoll Roig, membre de la Junta del Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès, va parlar del greu problema d’atur que es pateix, la situació actual de la comarca del Baix Penedès, i d’ineficàcia dels procediments portats a terme fins avui per les diferents instancies oficials i Organismes Públics. En aquesta ponència va continuar exposant el motius, l’inici i el recorregut d’aquesta entitat que neix en Novembre del 2013, incloent propostes, projectes i activitats iniciades que el Col·lectiu desenvolupa per tal de incidir en aquest problema, arrelat als 14 municipis que conformen la Comarca, per la reinserció laboral dels seus associats, dintre de les seves possibilitats,

Aquest Congrés ha tingut ampli ressó, A on han participat entre d’altres : Valeriano Gómez Sánchez ( ministre de treball 2010-11) ( diputat a Madrid al Congrés des de 2011), Representants de diferents entitats i col·lectius d’aturats, El Sr. Rafael Ribó i Massó ( Síndic de greuges), Dessiré Garcia Roig ( Responsable del programa Feina amb Cor de Càritas Diocesana de Barcelona) Eulalia Berna Aguilar (directora territorial del SOC , programa Grans Actius) Llorenç Serrano Jiménez (coordinador d’economia social i persones en atur de CCOO de Catalunya) Laura pelay i Bargalló ( secretària de benestar i treball de la UGT de Catalunya) Esteve Ferrer ( Coordinado


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com