RSS Feed

El col•lectiu d’aturats del Baix Penedes sol•licita la renovació dels terrenys dels horts socials

Dintre del marc de treball social del Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès i amb la finalitat de mantenir i ampliar el projecte d’Horts Socials del Fondo del Mata ens hem reunit amb la regidora de Medi Ambient Eva Mata Sendra per mostrar-li el treball realitzat aquestos 2 anys, en els Horts socials del Fondo del Mata que gestiona el Col·lectiu, i per donar-li en ma, la nostra proposta de renovació i ampliació dels horts socials.

En aquesta mateixa reunió hem trames a traves de la nostra proposta un seguit de necessitats per tal de millorar- nos les condicions per poder treballar en aquest espai, entre d’altres hi han, equipaments per fer compostatge, una caseta en condicions , eines per treballar la terra i programes de formació.

#hortsurbans #elvendrell

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com