RSS Feed

L'Associació d'aturats de Torredembarra " Busquem Feina " signa conveni amb el Col

Anb data d'ahir, El president de l'Associació d'Aturats de Torredembarra " Busquem Feina ", Carmelo Alba, es va reunir amb el Col.lectiu d'Aturats del Baix Penedès per procedir a la signatura del conveni de col.laboració que ambues entitats han acordat.

Aquest conveni entre dintre de la dinàmica que el col.lectiu d'aturats del Baix Penedès des.de fa temps posa en pràctica per tal de potenciar el treball , comunicació i projectes comuns dintre d'una xarxa civil de presa de decisions.

Potenciació i realització d'activitats conjuntes que afavoreixin les tasques i objectius que cadascuna de les dues entitats que per separat tenen entre els seus estatuts ès el punt principal de l'acord.

Aquest conveni estableix un marc d'actuació d'ambdues parts per promoure i facilitar l'integració social i laboral, des de persones amb risc d'exclusió o que sense estar.hi volen empendre una nova activitat d'autoocupació, f

omentant el treball cooperatiu en xarxa, amb l'objectiu d'accedir a recursos que ofertin entitats públiques i privades.

#torredembarra #atur

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com