RSS Feed

“ ACA ( Associació de Ciutadans Actius) i EL Col•lectiu d’aturats del Baix Penedès inicien un nou se

EL VENDRELL, 06/06/2016.- Amb Aquest servei d’Assessorament es pretén fer front i donar sortida a les reclamacions dels consumidors davant de les pràctiques habituals abusives per part de diferents empreses, essent les més habituals les de serveis bàsics i les bancaries.

Per tal de portar a terme aquesta activitat L'associació de ciutadans actius, (ACA) ha signat un conveni de col·laboració, amb el col·lectiu d'aturats del Baix Penedès. Setmanalment, tindran una oficina oberta al Vendrell i posteriorment en d’altres poblacions de la comarca a on estaran a disposició dels

afectats. Informant, formant, gestionant i canalitzant les reclamacions i queixes que els veïns i clients perjudicats aportin. La finalitat és lluitar pels drets dels consumidors.

L'associació de ciutadans actius, ACA, va néixer fa dos anys per un col·lectiu de persones indignades als abusos dels bancs i d’altres grans companyies. Lluitant dia a dia en silenci, però de forma efectiva per a què les famílies visquin amb tranquil·litat.

El Col.lectiu d’Aturats i ACA, gestionaran al Baix Penedès, problemàtiques d'Hipoteques, clàusules abusives, comissions il·legals del banc, clàusules sol, llum, aigua, gas i telefonia entre altres.

Xelo Ruiz (presidenta de ACA) fa una crida a tots els ciutadans, que estiguin indignats del dia a dia, que estiguin amenaçats amb trucades, cartes...Que s'apropin a l'oficina oberta, on s’informará i tramitará la solució adient en cada cas.

Aquest dia 11 de Juny el Col.lectiu d’Aturats i Aca estaran presents amb el seu Servei d’Assessorament des de les 10 del matí a la Fira d’Entitats del Vendrell.

#ACA #ELVENDRELL #CONVENIS

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com