RSS Feed

El Col·lectiu d’Aturats inicia l’acondicionament per a la posada en marxa del seu projecte d’auto-oc

A partir de la setmana vinent el Col·lectiu acondicionarà 1.000 m2 de terreny i l’estructura corresponent per iniciar un dels projectes d’ocupació en el que estan treballant, la granja de caragols “Caragols del Penedès"

Ocupará una extensió de 1.000m2. Aquest acondicionament està previst finalitzi el mes de Setembre, iniciant l’activitat de producció el mes d’Octubre. Les previsions són arribar progressivament als 3.000 m2 d’extensió en dos anys.


Dintre de la dinàmica de funcionament que el Col·lectiu posa en pràctica habitualment, en quant a buscar sinèrgies conjuntes amb entitats, en l’actualitat manté reunions periòdiques amb l’Associació d’Aturats de Torredembarra, de les quals i dels diferents grups de treball existents ha sortit la necessitat de creació de l’anomenada Xarxa-Atur (Xarxa d’aturats de la província de Tarragona). Aquesta Xarxa vol ser un medi provincial d’integració de diferents entitats i persones físiques que volguin treballar i compartir les diferents experiències per tal de trobar solucions conjuntes aquest greu problema. També té l’intenció de ser plataforma de difusió i reinvidicació d’aquestes activitats i de les necessitats concretes del sector.

#granjacaragols #xarxaatur

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com