RSS Feed

Reunió amb els representants del Banc del Temps al Vendrell

El Banc del Temps del Vendrell ha complert dos anys, la filosofia d’aquest servei és que les persones puguin fer intercanvis sense necessitat d’utilitzar els diners. En realitat el que té més valor és el propi temps que posen a disposició les persones. Temps com a valor. Temps com a economia social i solidària. Es per aquest motiu , que representants del Col.lectiu d'Aturats han mantingut una primera trobada amb membres d'aquesta entitat. La possibilitat de crear xarxa d'accions conjuntes, entre ambues, actuacions de divulgació i promoció de l'economia solidaria al territori mitjançant convenis o col.laboracions de forma més o menys habitual, va estar present en la reunió.

#bancdeltemps #ELVENDRELL #economiasocial

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com