RSS Feed

Arboç acull la segona comissió de treball del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació

La Comissió d’Empresa i Indústria tindrà lloc dilluns 24 d’abril (19 h.) a la Giralda. Aquesta Comissió comptará amb

la participació entre d' altres del Col.lectiu d'Aturats del Baix Penedès.


L’Arboç serà la seu dilluns 24 d’abril de la segona comissió de treball del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Penedès i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. La sessió tindrà lloc a la Giralda, a partir de les 19 h. El Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès és un document de consens que compta amb la participació de l’Ajuntament de l’Arboç i de la major part d’agents econòmics i socials de la comarca del Baix Penedès. El Pla s’estructura al voltant de quatre comissions de treball que concentren la seva atenció en quatre aspectes determinats: Formació i Ocupació, Empresa i Indústria, Turisme i Comerç, i Territori. L’Arboç acollirà dilluns 24 d’abril la segona sessió de treball, sobre Empresa i Indústria, durant la qual es debatran quines són les grans línies de treball a seguir i les accions que caldria posar en marxa per tal d’aconseguir uns nivells adequats de desenvolupament econòmic i ocupació a la comarca.


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com