RSS Feed

INAUGURACIÓ NOU LOCAL DE CODEMA45

CODEMA 45 ( Federació Nacional d’associacions de persones aturades de més de 45 anys ) ha inaugurat nou local.

PRESENTACIÓ CODEMA 45

Dijous 31 de Maig 2018 19.00h

Carrer Biscaia,402 Barcelona

Durant l'actge de presentació es varen fer entrega de cartes dirigides als alcaldes I alcaldesses de les poblacions de les entitats reporesentades per CODEMA45 sol·licitant ajuda per reduir l'atur en aquestes poblacions- En l'actualitat aquesta Federació està formada a per: Wise people (Sant Cugat), Assat50 (l'Hospitalet de Llobregat) APMA (Santa Coloma), Col.lectiu d'aturats del Baix Penedès (El Vendrell), Diga'm (Barcelona), T'acompanyem (Barcelona), Associació d'Aturats en Actius de Badia del Valles, Adag, 40 (La Garrotxa), i a més: AMPEB (Asociación de Mayores Parados por el Empleo de Balears) Asociación Parados Emprededores APE (Balears), Asociación Movimiento por el empleo de la Isla. (San Fernando-Cadiz), Asociacion Parados OnuBenses (Huelva), i Siempre Activ@s de

Albacete.

Codema45, és l'eina utilitzada per canalitzar i transmetre les necessitats d'un sector que es sent completament abandonat per part de les administracions. Fins al punt de què els mateixos aturats des de fa anys han hagut d'organitzar-se al marge. Es tracta d'aconseguir que les diferents Administracions al més alt nivell, els vegin com a representant i únic interlocutor vàlid dels aturats. Per portar-ho a terme es constitueixen en grup de pressió positiva.

Registrant-se les seves accions que efectuaran com a lobby .

![endif]--

#FEDERACIO #CODEMA45

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com