RSS Feed

Plataforma contra la discriminació es presenta al Congrés sobre l'ocupació i l'atur.

El passat 8 de Novembre 2018, a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet, es va celebrar el III Congrés sobre l'Ocupació i l'Atur de les Persones Aturades de Més de 45 Anys, organitzat per Associació de Persones Aturades de més 45 anys de l'Hospitalet (Assat50). Van assistir quasi 200 persones, i va haver-hi 21 ponències, la jornada va ser de molt d'interès. Amb l'objectiu de aportar noves idees, propostes, i experiències, identificar estratègies per reduir l'atur de llarga durada, possibles alternatives davant les dificultats per trobar feina a partir dels 45 anys, ser un punt de trobada pel que fa a la discriminació laboral per edat que pateixen les persones de més 45 anys. El president de la Plataforma contra la discriminació per l'edat en la seva ponència va fer la presentació a Catalunya de l'entitat de la qual el Col.lectiu d'Aturats del Baix Penedès hi es el seu representant en el nostre territori.

Entitats participants:  Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC)  Creu Roja de L'Hospitalet. Projecte ocupació +45  Institut psicològic Bolinches  "Feina amb cor" de Càritas Barcelona  Insercoop  Marea de pensionistes  Observatori de l'Aprenentatge en la "Madurescència"  Plataforma cívica contra la Discriminació per Edat  Red Renta Bàsica  Renda Garantida de Ciutadania  Sindicat Comissions Obreres de Catalunya  Sindicat Unió General de Treballadors Maria Hilda LOPEZ PEREZ

#plataformacontraladiscriminacionporedad #congrèssobrel39ocupació #l #l39hopsitalet

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com