RSS Feed

Informe sobre el treball a partir dels 45 anys.

"Declaracions de Ricard Bellera, secretari de Treball i Economia de CCOO de Catalunya, i Toni Mora, secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa feta a Barcelona el dijous 20 de desembre de 2018".

En aquest informe es parla a llarg termini,(2028, 9 anys), que per a les persones que estan sofrint l'atur com un problema vital i ja tenen els 45 anys, amb total certesa no canvia res, al contrari. Els cronifica dintre de l'atur més dur i els capfica directament a una jubilació en precari i forçosa. Com les que ja s'estant portant a terme des.de el Govern de l'Estat Espanyol a les persones que compleixen 55 anys i segueixen a l'atur. D'aquesta manera desapareixen de les estadistiques d'aturats, per cobrar un ajut minso.n aquest

#ccoo #catalunya #atur #45anys

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
No hay tags aún.
Follow Us

© 2023 by Man vs. Nature. Proudly created with Wix.com